Derse girmeden önce bazı ipuçları

Ankara Dil Destek Sep 14, 2020

Derslerimize ilk defa katılacak öğrencilerimiz için bazı ipuçları vermek istiyoruz.

Derse bilgisayar ile katılıyorsanız;

  1. Güncel bir Google Chrome ile bağlanmanızı tavsiye ediyoruz, çok eski veya yavaş bilgisayarlar için derse bağlanmadan önce www.mozilla.org adresinden Firefox tarayıcısını da kurmanızı öneriyoruz. Bazı bilgisayarlarda daha iyi çalışıyor.

    Güncelleme kontrolü için : https://support.google.com/chrome/answer/95414?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=tr
  2. Derse Android tablet veya telefon ile bağlanıyorsanız, yine Google Chrome kullanmanızı  ve cihazını yatay konumda kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Özellikle Derse Katıl düğmesine basmadan önce tabletinizi yatak konuma almanız gerekmekte. Eğer derse ekran dik konumda bağlandıysanız, doğru görünüm için yatay konuma çevirip sayfayı yenilemelisiniz.
  3. Derse IOS-APPLE tablet veya telefon ile bağlanıyorsanız, Safari tarayıcısını kullanmanızı  ve cihazını yatay konumda kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Özellikle Derse Katıl düğmesine basmadan önce tabletinizi yatak konuma almanız gerekmekte. Eğer derse ekran dik konumda bağlandıysanız, doğru görünüm için yatay konuma çevirip sayfayı yenilemelisiniz.
  4. Ayrıca Ankara Dil Akademisi web ve mobil uygulamalarına link üzerinden ulaşıp indirebilirsiniz: https://blog.ankaradil.com/ders-programimiz-yayinda/
  5. Bazı iş ve kurum ağları canlı derslere bağlanmanıza izin vermemektedir. Konu ile ilgili daha detaylı bilgisi 0 533 170 81 64 numaralı destek telefonumuzdan alabilirsiniz.

Minimum Sistem Gereksinimleri

Şimdiden iyi dersler dileriz.

Derslerimiz hakkında daha detaylı bilgiyi www.ankaradil.com adresinden alabilirsiniz. Ankara Dil Akademisi Online YDS YÖKDİL E-YDS Tijen Hoca - Ümit Hoca