Yeni Programlarımız Yayında

Ankara Dil Akademisi Nov 02, 2020

Değerli öğrencilerimiz,

Bir süredir üzerinde çalıştığımız, daha sade ve kolay kullanımlı olması için uğraştığımız yeni programımız ders.ankaradil.com 'u yayına aldık. Eğitim portalımızın bir özeti niteliğinde olan ders.ankaradil.com u ankaradil.com kullanıcı adı ve şifrenizle kullanmaya başlayabilirsiniz.

Alışkanlıklarını değiştirmek istemeyen kullanıcılarımız için, egitim.ankaradil.com adresli eğitim portalımız aynı şekilde kullanımda olacaktır.

Windows ve MAC programları

Ankara Dil Akademisi olarak bir ilki gerçekleştirerek, sizler için bilgisayarlarınıza indirebileceğiniz Windows ve Mac programları da hazırladık, ders.ankaradil.com ile aynı görünümde olan bu programlar, özellikle dersleri belli koşullarda indirip, internet olmadan da kullanmak isteyen öğrencilerimiz için geliştirildi. Eğer Offline Paket aboneliğiniz var ise, seçtiğiniz bir bilgisayara dersleri indirip offline şekilde izleyebilirsiniz.  Windows ve Mac bilgisayar programlarımız bütün öğrencilerimiz tarafından kullanılabilir fakat offline paket aboneliği olmayan öğrencilerimiz, bilgisayarlarına dersleri indiremezler.

Web Uygulamasına Erişim : https://ders.ankaradil.com

Windows uygulamasını indirip kullanmak için : Tıklayınız

Mac uygulamasını indirip kullanmak için : Tıklayınız

Mobil Uygulamalar

Android için: Tıklayınız

Iphone için: Tıklayınız

Huawei için: Tıklayınız

YDS Cards

Bol bol soru çözüp çözüm videosu izleyebileceğiniz YDS Cards uygulamasına linkler üzerinden ulaşabilirsiniz:

Android için: Tıklayınız

Iphone için: Tıklayınız

Huawei için: Tıklayınız

Sizlere şimdiden iyi dersler dileriz.

Saygılarımızla,

Ankara Dil Akademisi Teknik Ekibi

Windows uygulamasını indirip kullanmak için : Tıklayınız
Derslerimiz hakkında daha detaylı bilgiyi www.ankaradil.com adresinden alabilirsiniz. Ankara Dil Akademisi Online YDS YÖKDİL E-YDS Tijen Hoca - Ümit Hoca