Yeni IELTS Derslerimiz Satışta!

Oct 23, 2023

Değerli öğrencilerimiz,

Büyük bir heyecanla sizlere Ankara Dil Akademisi olarak IELTS derslerimizin satışa açıldığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz! Uzun zamandır bu anı bekliyor ve siz değerli öğrencilerimiz için en verimli ve kaliteli eğitimi sunabilmek adına hazırlıklar yapıyorduk.

Dil öğrenmenin ve bir dilde sertifika almanın ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle IELTS sınavına hazırlık sürecinizde size en iyi eğitimi sunabilmek için tüm enerjimizle çalışıyoruz.

IELTS derslerimizde neler mi bulacaksınız?

  • Farklı seviyelere özel hazırlık grupları: Temel seviyeden ileri seviyeye kadar, ihtiyacınız olan her seviye için ayrı bir programımız mevcut.
  • Canlı dersler: Interaktif bir öğrenme deneyimi için ZOOM üzerinden gerçekleştirilen canlı derslere katılabilirsiniz.
  • Kaliteli kaynaklar: Mindset serisi ders kitapları ve digital pack ile IELTS sınavına kapsamlı bir şekilde hazırlanın.
  • Ek materyaller: Dil bilgisi destek videoları, ödevler ve daha fazlasıyla öğreniminizi pekiştirin.

Ve tabii ki, Ankara Dil Akademisi'nin uzman kadrosu ve kaliteli eğitim anlayışı ile IELTS hazırlığınızı en üst seviyeye taşıyacaksınız.

Bu özel fırsatı kaçırmamanızı öneriyoruz. IELTS derslerimiz hakkında daha fazla bilgi almak ve kayıt olmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Hepinizi dil öğrenme yolculuğunuzda başarılar dileriz.

Yeni açılan derslerimize https://ankdil.com/ielts adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslerimiz hakkında daha detaylı bilgiyi www.ankaradil.com adresinden alabilirsiniz. Ankara Dil Akademisi Online YDS YÖKDİL E-YDS Tijen Hoca - Ümit Hoca