Online IELTS dersleri çok yakında

IELTS Oct 13, 2023

🌐 Ankara Dil Akademisi'nden Yeni Bir Başlangıç: Online IELTS Dersleri!

Sevgili öğrencilerimiz,

Ankara Dil Akademisi olarak, siz değerli öğrencilerimizin dil öğrenim sürecine her daim katkıda bulunma arzusundayız. Bugüne kadar sizlere sunduğumuz YDS ve YÖKDİL online derslerinin ardından, dünya genelinde kabul gören ve uluslararası bir dil yeterlilik sınavı olan IELTS için de online derslerimizi başlatıyoruz.

IELTS sınavı, global birçok üniversite, kurum ve şirket tarafından tanınmaktadır. İster yurtdışında eğitim almayı, ister profesyonel bir kariyer yapmayı hedefliyor olun; IELTS sınavına hazırlık sürecinizde sizin yanınızda olacağımızı müjdeliyoruz.

Neden Ankara Dil Akademisi'nin Online IELTS Derslerini Tercih Etmelisiniz?

🌟 Deneyimli Eğitmen Kadrosu: Alanında uzman, deneyimli, eğitmenlerimiz ile IELTS sınavına en iyi şekilde hazırlanacaksınız.

🌟 Esnek Program: İster evinizden, isterse iş yerinizden; dilediğiniz her yerden derslere katılma özgürlüğü.

🌟 İnteraktif Ders İçeriği: Videolar, ses kayıtları, canlı dersler ve daha fazlasıyla sınav hazırlığınızı en üst seviyeye taşıyın.

Siz de dil öğrenim yolculuğunuzda uluslararası bir sınav olan IELTS'e en iyi şekilde hazırlanmak istiyorsanız, bizimle bu yeni başlangıçta yer alın.

Hayallerinize bir adım daha yaklaşın, Ankara Dil Akademisi ailesi olarak sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Neden IELTS Seviye Tespit Sınavını Almalısınız?

🌟 Kişiye Özel Eğitim: Seviyenize göre belirlenen sınıflarda, ihtiyaçlarınıza en uygun eğitimi alacaksınız

🌟 Esnek Grup Seçenekleri: Farklı seviyelerde açılacak olan gruplarla, en doğru eğitimi almanızı garanti ediyoruz.

🌟 Hedefe Uygun Eğitim: IELTS sınavına en etkili şekilde hazırlanmak için seviyenizi bilmek büyük önem taşımaktadır.

Seviye Tespit Sınavı sonuçlarına göre belirlenen sınıflarla ilgili bilgilendirme yapılacak ve gruplar oluştukça siz değerli öğrencilerimizle iletişime geçilecektir. Böylece, IELTS eğitim sürecinizde hangi seviye grubunda olduğunuzu bilerek hazırlık sürecinizi daha etkili bir şekilde yönlendirebileceksiniz.

Bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Seviye tespit sınavına katılmak, IELTS sınavına hazırlık yolculuğunuzda atacağınız önemli bir adımdır.

📌 Seviye Tespit Sınavı ve detaylı bilgi için www.ankaradil.com ziyaret edebilir ya da 0312 435 2 435 numaralı telefonumuz üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Derslerimiz hakkında daha detaylı bilgiyi www.ankaradil.com adresinden alabilirsiniz. Ankara Dil Akademisi Online YDS YÖKDİL E-YDS Tijen Hoca - Ümit Hoca