YDS & YÖKDİL sınavlarında 90 puan üzerine nasıl çıkarsınız?

Antalya YDS YÖKDİL Aug 25, 2017

YDS & YÖKDİL sınavlarında 90 puan ve üzerine çıkabilmek için disiplinli bir şekilde düzenli çalışmaya, doğru materyallere ,
yönlendirmelere, bir kurs içindeyseniz doğru sınıf arkadaşlarına (en azından yakın seviyelerde olmalısınız) ve belki de en önemlisi bu konuda uzman öğretmenlere ihtiyacınız var.

Eğer yakın gelecekte YDS & YÖKDİL puanınızı 90 ve üzeri rakamlara çıkarmak gibi bir amacınız varsa, Ankara Dil Akademisi'nin Pro Grup dersleri sizin için doğru anahtar olabilir.

Bu dersler, önceki sınavından en az 60/70 puan aralığında almış öğrencilerin katıldığı ve tüm sınıf arkadaşlarınızın 90 ve üzeri için uğraştığı dersler. Dolayısı ile sınıf dersleri çok kesilmeden, basit sorular üzerinde aşırı takılmadan işliyor.

Lafı çok uzatmadan 2017 Eylül YDS 'ı için yapılan derslerden 2 tanesini aşağıda örnek olarak ekliyoruz. Bu eğitim programı ile 90 puan ve üzeri gerçekten hayal değil!

Ümit Hoca Pro Grup Ders

Tijen Hoca Pro Grup Ders

Derslerimiz hakkında daha detaylı bilgiyi www.ankaradil.com adresinden alabilirsiniz. Ankara Dil Akademisi Online YDS YÖKDİL E-YDS Tijen Hoca - Ümit Hoca